Büyük makyaj: "Moda işte böyle eğlenceli!"Andrea (42) Marjan (10) ile o kadar iyi anlaştı ki küçük modacıya kamera önünde poz verdirdik - oldukça modaya uygunlar, değil mi?
Büyük makyaj: "Bu tam benim tarzım, harika!"Durdica (47) tango dansı konusunda tutkulu ve Lea ve Takko Fashion tarafından gerçekleştirilen büyük makyajımız sırasında kamera önünde bir model gibi ustalıkla poz verdi. Eşleşen stil: Zıtlıklarla oy...
Büyük değişim: "Artık tamamen kendimim"Andrea (51) haklı bir gurur duyuyor: Diyet yaptıktan sonra artık 36 beden giyiyor. Bizden dileği: yeni bedeni için yeni ve taze bir görünüm. Ve biz de bunu yerine getirmekten mutluluk duyuyoruz.
Büyük makyaj: Blanka renklerle cesaretini gösteriyorSiyah artık demode! Blanka (45) stiline daha fazla renk katmak istiyor. Lea ve Takko Fashion tarafından yapılan büyük makyajın harika sonucu, bunun ona gerçekten yakıştığını kanıtlıyor.
Büyük makyaj: Silke moda söz konusu olduğunda risk almak istiyor40 yaş yeni 30 yaştır - Silke bunu etkileyici bir şekilde kanıtlıyor. Modaya uygun, neşeli stili onun daha da genç görünmesini sağlıyor. Lea ve Takko Fashion ile gerçekleştirdiği büyük makyaj sırasınd...
Büyük makyaj: Mareike yeni tarzını çok seviyorKot pantolon ve kazaktan oluşan tek tip görünüm artık geçmişte kaldı. Mareike (34) değişim havasında ve kadınsı yönünü göstermek istiyor - bizce bu harika. Makyajı sırasında 34 yaşındaki genç kadın ye...
Büyük makyaj: "Daha cesur olmak istiyorum!"Alışkanlık: Simone (44) daha önce hiç elbise ve etek giymemiş. Şimdi trendlere bir şans vermek istiyor. Bunun harika olduğunu düşünüyoruz. Lea ve Takko Fashion'ın büyük makyajının sonucu gerçekten gur...
Büyük makyaj: "Yeniden doğmuş gibi hissediyorum!"Vay canına, tek kelimeyle takdire şayan: Jessi (35) en az 20 kilo vermiş! Şimdi geriye kalan tek şey yeni halinin stilini belirlemek. Lea ve Bonprix'in büyük makyajı sırasında dört yeni görünümle kame...
Büyük makyaj: "Moda çok harika olabilir!"Koyu renkler artık geçmişte kaldı. Uzun süren "siyah döneminden" sonra Andrea (57) gerçekten renk ve desen havasında - ve bunlar onda harika görünüyor. Lea ve Bonprix'in büyük makyajı sırasında yeni g...
Büyük makyaj: "Moda çok eğlenceli!"Gerlinde (54) stüdyomuzdaki tüm moda ürünleri, çantaları ve ayakkabıları gördüğünde çok şaşırdı. Bundan böyle kıyafet konusunda daha cesur olmak istiyor. Lea ve Bonprix tarafından yapılan büyük makyaj...
Büyük makyaj: 35. doğum günü için yeni bir görünümCaro 35. yaş günü için yeni ve havalı bir görünüm ve stil değişikliği istiyor. Lea ve bon prix'ten büyük bir makyajla onun hayalini gerçekleştirmek isteriz.
Büyük makyaj: "Çok heyecanlıyım!"Melanie için yeni bir alan: Lea ve Bonprix tarafından yapılan büyük makyajımızdan önce moda ve makyaj onun hayatında bir rol oynamıyordu. Ama şimdi gerçekten bu işin içinde. 46 yaşındaki Melanie'nin m...
Büyük makyaj: "Biraz daha pizzazz, lütfen!"Gaby (54) trendler için kendini çok yaşlı hissetmiyor - biz de aynı fikirdeyiz. Bu nedenle, Lea ve Bonprix'in büyük makyajı sırasında onun için gerçekten harika dört görünüm tasarladık.
Büyük makyaj: Andrea'nın yeni görünümü makyaj gibi görünüyorÖnce çekingen sonra sevinçli: Andrea (51), Lea ve bon prix'in büyük makyajı sırasında yeni moda trendlerine aşık oldu - ve biz de modelimize aşık olduk.
Büyük makyaj: "Şimdi sıra bende!"Steffi şimdiye kadar çoğunlukla pratik giyiniyordu - tabii ki iki küçük çocukla birlikte. Şimdi ise kendi kişiliğini ve yeni trendleri daha fazla ön plana çıkarmak istiyor. 29 yaşındaki oyuncu, Lea ve...
Büyük makyaj: "Moda gerçekten eğlenceli!"Daniela kameramız karşısında ışıldamadan duramadı: Pek çok harika trendle birlikte, her görünüm gerçek bir hit oldu ve 27 yaşındaki Daniela, Lea ve Alba Moda tarafından yapılan büyük makyajdan heyecan...
Büyük makyaj: "Bu benim yeni görünümüm!"Anja (42) yeni başlıyor. Yeni bir iş, yeni bir şehir - o da stilini değiştirmek istiyor. Dileği: her yerde yeni desenler. Safariden laciverte ve hippi görünümüne kadar - Lea ve Alba Moda'nın büyük mak...
Büyük makyaj: "Evet, bence bugün harika görünüyorum!"Gaby (36) kameramızın önünde kendini gerçekten rahat hissetti ve profesyonel bir model gibi poz verdi. Yeni görünüm tam da ona göre ve bunu Lea ve Alba Moda tarafından yapılan büyük makyajında görebil...
Büyük makyaj: "Kendimi bu kadınsı halimle seviyorum!"Anja (48) emin değildi: biraz daha seksi giyinmek ona yakışır mıydı? Ama evet! Lea ve Alba Moda'nın büyük makyajı Anja'nın yepyeni bir yönünü göstermesini sağladı. Bizce kendisi son derece feminen ve ...
Büyük makyaj: Inga yeni bir görünüme cesaret ediyorInga (43) birçoğumuz gibiydi: bir noktada, aynı görünümleri tekrar tekrar giyersiniz. Artık yeni bir şeylerin zamanı gelmişti! Lea ve Alba Moda'nın büyük makyajı sırasında, sekreter yeni görünümlerle ...