Optimizasyon çılgınlığında ortaklıkHayatımızdaki her şeyin mümkün olduğunca mükemmel olmasını isteriz: Bedenimiz, işimiz, evimiz ve tabii ki ilişkimiz. Daha azı bizi tatmin etmez. Ve diğer her şey o kadar da iyi gitmese bile - mükemmel...
Tükenmişlik sendromu: Daniela yardım kabul etmeyi öğrenmek zorunda kaldıHer şeyi kendi başına yapmak ve her zaman mükemmel olmak istiyordu - ta ki Daniela (38) bir gün bayılana kadar. İki çocuk annesi kadın yardım almayı nasıl öğrendi ve tükenmişlik sendromundan hayata dö...
Cinsel çekim hakkında 5 gerçekCimri bir kıyafet, koku ya da sadece hormonlar - kimi erotik ve çekici bulduğumuza ve neyin bizi tamamen soğuk bıraktığına tam olarak ne karar verir? Bunun kesin nedenlerini saptamak kolay değil, anca...
Yalnız öpüşemezsin"Dün bir partide sevimli bir kızla tanıştım. Öpüştüğümüzde gözlerimin otomatik olarak kapandığını fark ettim. Başka durumlarda onları açık tutmaya çalıştım ama gözlerim kapanmaya devam etti. Bunu başk...
Ömür boyu birlikte mi? Ömür boyu aşık? Bu mümkün mü?Ömür boyu aşkın bir tarifi var mı? Bugün böyle bir şey var mı? Bu soruyu muhtemelen ancak kendimiz yaşlandığımızda ve muhtemelen hala aşık olduğumuzda yanıtlayabileceğiz. Geçmişte ömür boyu aşk var mı...
İki kişilik Paskalya: Ortak portalımız Liebe für mich için kupon koduÇift olarak yumurta avlamak yalnız olmaktan çok daha eğlenceli! İşte bu yüzden Paskalya tavşanımız size aşık olmak için ciddi bir arkadaşlık sitesi olan Liebe für mich için bir kupon kodu veriyor. Şim...
Aile içi şiddet: her 4 kadından biri mağdurRakamlar şok edici: Almanya'daki tüm kadınların yüzde 25'i ilişkilerinde aile içi şiddete maruz kalıyor. Yvonne da onlardan biri. 36 yaşındaki kadın kendisine bunu yapan adamı neden terk edemiyor?
Aşk mektupları: itirafın en güzel şekliDijitalleşme çağında, güzel ve kendi yazdığınız bir aşk mektubuna ulaşmak giderek daha da zorlaşıyor. Özellikle gençler arasında aşk mektubu yazmak artık moda değil. WhatsApp, Facebook ya da sadece Fa...
Sevgililer Günü için 5 hediye fikriHer yıl, yılın başında "o gün" tekrar gelir: Sevgililer Günü. Birçokları için hiçbir anlamı olmayan bu gün, bazıları içinse romantizm ve sevgi dolu bir gündür. Bu "özel" günde partnerinize hediye olar...
Kupon kodu: Şimdi Liebe für mich'in premium üyesi olunYine yılın o zamanı, 14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşıyor. Ancak bekarların da bu özel günden korkmasına gerek yok. Ne de olsa her gün aşık olmak için bir şans. Belki de Bay Doğru sadece bir tık uzağın...
Flört faktörü köpek: Gerçek nedir?Uzun bir ilişkinin ardından yaklaşık on üç yıl önce köpekle karşılaştığımda inanmaz bakışlarla karşılaştım. "Bir köpekle mi birliktesin? Bu sadece yanlış gidebilir!" Evet, teşekkür ederim, çok cesaret...
Sevgililer Günü 2017 için: Benim için Aşk'ta şimdi yeniden aşık olunSevgililer Günü 2017'ye iki hafta kaldı - yeniden aşık olmanın tam zamanı! Love for Me'de, bu yılın aşk gününü özellikle romantik bir şekilde kutlamak için doğru kişi sizi bekliyor. Saygın arkadaşlık ...
Eşler Günü için: Aşkınızı nasıl taze tutabilirsiniz?14 Şubat genellikle sevgililer günü olarak kabul edilir. Sevgililer Günü'nde sevgililer, nişanlı çiftler ve evli çiftler birbirlerini ne kadar sevdiklerini gösterirler. Ticari klasiklerden hoşlanmayan...
Erkekler: Bizi çileden çıkaran 8 tuhaflık!Onlarsız olmak istemiyoruz - ama bazen onları aya bile gönderebiliriz çünkü bizi sinir ediyorlar! Bunlar erkeklerin en büyük tuhaflıkları!
Erkekler ve kadınlar neden sadakatsizdir?2015'te yapılan bir araştırmaya göre, Almanya dünyanın en sadakatsiz üçüncü ülkesi. Neredeyse her iki Alman'dan birinin aldattığı ya da evlilikleri sırasında en az bir kez ilişki yaşadığı söyleniyor. ...
Hayallerinizdeki erkeği çevrimiçi bulun: Benim İçin Sev'de risk almadan aşık olunDaha hızlı, daha yüksek, daha ileri... Her şeyin kariyer, iş ve başarı etrafında döndüğü günümüz dünyasında, özel hayat bazen bir kenara bırakılıyor. Burada bir toplantı, orada bir konferans, bir son ...
Yalnız olmak zorunda değilsiniz: Yeni arkadaşlar veya partnerler bulunDışarısı soğuk, gri ve rahatsız olduğunda, bekar insanlar genellikle kendilerini gerçekten yalnız hissederler. İşte size nasıl iyi bir arkadaş bulabileceğinize dair bazı ipuçları ...
Test: Ruh eşinizi çoktan buldunuz mu?Birbirimizi kelimeler olmadan anlamak, birlikte dünyanın öbür ucuna gitmek istemek ve sadece birlikte sessiz kalabilmek... Hepimiz ruh eşimizi arıyoruz. Ama onlarla karşılaştığınızda hemen anlar mısın...
Mutlu birliktelik: Daha mutlu çiftler için 14 ilişki ipucuMutlu bir ilişki için, ilişkiyi beslemek önemlidir. Tartışmalar, stres, suçlamalar - bunların hiçbiri bir ilişkinin sonu anlamına gelmez, çünkü iyi işleyen her ilişkide olurlar. Bu ilişki ipuçları yen...
Yeni yıl, yeni aşk: Bay Doğru'yu internetten bulunYeni yılı bekar biri olarak sevdiğiniz tarafından sarılıp öpülmek yerine bir yudum şampanya ve roketlerle mi karşıladınız? O zaman Bay Doğru'yu aramaya başlamanın tam zamanı. Çünkü hayatınızın aşkı sa...